Litar Mini 4WD Diperluas di Ara Damansara

Monkee Mods

Litar Mini 4WD Diperluas di Ara Damansara

Kami telah memperluas litar Mini 4WD di kedai Ara Damansara. Litar baharu ini lebih besar, tetapi juga lebih teknikal daripada susun atur sebelumnya. Kelajuan sahaja tidak cukup untuk menghasilkan catatan masa yang pantas.

Cabaran pada litar baharu

Litar ini mempunyai tanjakan lompat cetakan 3D, pillow ramp dan cerun bank. Kereta perlu mendarat dengan stabil dan mengekalkan kelajuan melalui setiap perubahan ketinggian. Brek depan dan belakang yang kuat serta ditala dengan teliti amat penting. Kereta yang seimbang pula dapat melalui tanjakan dan selekoh secara konsisten, pusingan demi pusingan.

Litar Mini 4WD Monkee Mods yang diperluas, dilihat dari sisi
Susun atur baharu dari sudut lain.
Pandangan dekat bahagian tanjakan pada litar Mini 4WD
Pandangan dekat salah satu bahagian tanjakan.

Cuba catat masa anda

Bawa kereta anda, uji satu perubahan pada satu masa dan bandingkan pusingan anda. Catatan masa yang diterbitkan boleh dilihat pada papan pendahulu Mini 4WD. Jika perlu melaras kereta, lihat juga kit dan alat ganti Mini 4WD.

Jumpa kami di Ara Damansara

Datang dan cuba litar ini di Monkee Mods, A-1-27 Eve Suite, Jalan PJU 1A/41, Ara Damansara, 47301 Petaling Jaya, Selangor. Waktu operasi kami ialah Isnin hingga Jumaat, 10:00 pagi hingga 6:00 petang. Semak halaman lawatan untuk maklumat terkini sebelum datang.